Cart
Member's Area

Jump to content


Beginner


Old topic!

This is an old, inactive thread. Threads cannot be replied to after a long period of inactivity (usually 60 days since the last post).



  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Raj

Raj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 June 2011 - 12:28 AM

Hi All,
I am new to Transparent and their products. I just installed Mind Stereo on Window XP. Installation is smooth. I add the Pre set session, But when I hit the play button, nothing is happening.Please let me know.
Thanks
Raj

#2 brewmasher

brewmasher

    Technical Guru

  • Volunteer Forum Support
  • PipPipPip
  • 1,712 posts
  • Gender:Male
  • Location:SE Michigan
  • Interests:Chi Kung, Tai Chi, Meditation, Gourmet Cooking, Cycling, Scuba Diving, and Brainwave Entrainment of course!

Posted 28 June 2011 - 05:32 AM

Did you add anything to the playlist?

Please note that I have not been an employee of Transparent Corp for some time. I am struggling to make BWE a full- time profession once again. Any donation is very much appreciated. Donations can be made by going to www.rewiredbrain.net and clicking the Donate button on the bottom of the page.  


#3 warriorfullights

warriorfullights

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 posts

Posted 28 June 2011 - 03:11 PM

Check your playlist and see if there is anything saved on it. Let us know if that works.



Old topic!

This is an old, inactive thread. Threads cannot be replied to after a long period of inactivity (usually 60 days since the last post).




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users